Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 20%
velux varmebeskyttelse til skråvinduer

VELUX solafskærmning: Løsningen for et behageligt hjem

Når solen står på sit højeste, bliver det en prioritet at holde hjemmet køligt og behageligt. VELUX er førende inden skråvinduer og solafskærmningsløsninger, og tilbyder en række produkter, der er specielt designet til at beskytte dit hjem fra varmen. I denne artikel vil vi udforske VELUX solafskærmning og de produkter du kan finde i sortimentet – VELUX solgardiner (MHL, MSL, MML) og VELUX mørklæggende solgardiner (SSS) - for at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dine behov. 

 

VELUX solgardiner: MHL, MSL, MML

VELUX solgardiner er designet til at minimere varmeindtrængning samtidig med at opretholde naturligt indfald af dagslys. Disse gardiner er en ideel løsning for dem, der ønsker at reducere varmen, men stadig vil nyde fordelene ved dagslys. Solgardinerne er monteret på ydersiden af dit VELUX skråvindue og blokerer solens stråler, før de rammer overfladen af dit vindue. På denne måde reduceres den indendørs opvarmning med op til 78%. Solgardinets mesh-stof tillader dig stadig at kigge ud igennem dine vinduer. Når det ikke er i brug, er gardinet fuldstændig skjult. Vælg mellem manuel, solcelledrevet eller elektrisk betjening. 


MHL – Manuel betjening: Manuelle VELUX solgardiner betjenes med hånden. Åbn dit skråvindue, rotér vinduet og fastgør eller løsn solgardinet på krogene i bunden af vinduesrammen. Gardinerne kan placeres enten i fuldt åbent eller lukket position. Manuelt betjente solgardiner bør kun vælges til VELUX vinduer inden for rækkevidde. 


MSL – Solcelledrevet: Solcelledrevne VELUX solgardiner betjenes fjernstyret ved hjælp af den medfølgende vægkontakt. Solcelledrevne VELUX solgardiner oplades via solpanelet på ydersiden af gardinet, og kan nemt installeres uden behov for ledninger. Gardinet holder til 600 betjeninger på én opladning og oplader endda i overskyet vejr. Kompatibel med VELUX Intelligent Home Control produkter for optimal komfort. 


MML – Elektrisk: Elektriske VELUX solgardiner betjenes fjernstyret med vægkontakten, der er inkluderet i pakken. Elektriske VELUX gardiner bør kun købes til elektriske VELUX vinduer for at sikre nem installation. Kompatibel med VELUX Intelligent Home Control-produkter. 

 

VELUX mørklæggende solgardiner: SSS

VELUX mørklæggende solgardiner tilbyder mere end bare varmebeskyttelse. Gardinerne er designet til at blokere lyset helt ud, hvilket gør dem perfekte til soveværelser eller hjemmebiografer. 

Mørklægning og varmebeskyttelse: VELUX mørklæggende solgardiner giver det bedste af begge verdener - mørklægning for totalt mørke og varmebeskyttelse for at holde dit rum køligere. Denne dobbeltfunktionalitet gør dem til et ideelt valg til stort set alle rum. 

VELUX mørklæggende solgardiner er solcelledrevne og kan betjenes fjernstyret fra ethvert sted i rummet. En vægkontakt til betjening medfølger i pakken. Med solenergi er der ingen behov for ledninger, hvilket gør dette produkt til en nem gør-det-selv-installation. Du kan også betjene den VELUX mørklæggende solgardiner ved hjælp af VELUX Intelligent Home Control produkter for optimal komfort, f.eks. via din smartphone. 

 

Hvorfor vælge VELUX solafskærmning? 


Energi-effektivitet: Ved at reducere varmeindtrængning hjælper VELUX solafskærmning med at opretholde en køligere indendørstemperatur om sommeren, hvilket mindsker behovet for f.eks. aircondition eller anden udluftning. 

Komfort: Både solgardiner og mørklæggende solgardiner fra VELUX beskytter mod varme og blænding samtidig med at give dig mulighed for at kontrollere mængden af naturligt lys, der kommer ind i dit hjem. På denne måde er du sikret en bedre komfort i dit hjem. 

Kvalitet og holdbarhed: VELUX er kendt for sine højkvalitets, holdbare produkter, der er kendetegnet af langvarig pålidelighed og ydeevne. 

Nem installation: VELUX produkter er designet med brugervenlighed for øje, og er lette at installere. Ved at benytte vores produkt-konfigurator, kan du nemt finde det produkt der passer til lige netop dit VELUX vindue. 


Vores sortiment af VELUX solafskærmning tilbyder en løsning til ethvert behov, hvad enten det er at reducere varme, blokere lys eller forbedre dit hjems privatliv. Ved at vælge VELUX investerer du i kvalitet, komfort og energieffektivitet. Forbered dit hjem på varmen og nyd et mere behageligt indendørs miljø med VELUX. Hvis du har spørgsmål vedrørende VELUX solafskærmning, må du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeserviceteam for vejledning.