ITZALA

Ovenlys-gardiner.dk

Levering
Direkte fra VELUX fabrikken til din dør
0
VELUX gardiner spar 26%
Officiel VELUX forhandler
Beskyttelse af personlige oplysninger

Privatlivspolitik

Vi, Altaterra Kft., respekterer og beskytter dit privatliv. I det følgende kan du læse om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler, lagrer og anvender dine data. Denne Privatlivspolitik er i overensstemmelse med EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) samt dansk lovgivning på området.

Altaterra Ktf. er ansvarlig for at indsamle, lagre og behandle dine data. Nogle oplysninger beder vi dig eksplicit om at angive, andre oplysninger indsamles automatisk. 

1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvorfor

De persondata, du giver os, samt data indsamlet via vores digitale platforme, anvendes til at forbedre vores forbrugerindsigt og til at give os mulighed for at levere relevant kommunikation og relevante tilbud via alle de berøringspunkter, som du måtte have med Altaterra Ktf.
Altaterra Ktf. indsamler personoplysninger for at kunne levere vores produkter og information til forhandlere, distributører, ordregivere, kunder og forretningspartnere samt for at kunne overholde den relevante lovgivning. Hvis en person vælger ikke at opgive visse personoplysninger til os, kan vi muligvis ikke gøre forretninger med denne person eller den pågældende persons organisation eller levere de efterspurgte produkter og/eller oplysninger til den pågældende person.
Følgende er de vigtigste kategorier af data indsamlet af Altaterra Ktf. samt hovedformålene med indsamling af data:

1.1 Som en del af VELUXs almindelige driftsmæssige aktiviteter

Vi indsamler personoplysninger om personer, ansatte, leverandører (inklusive tredjeparts serviceudbydere), entreprenører, relaterede virksomheder, repræsentanter og virksomhedskunder. Disse data kan omfatte en persons navn, kontaktoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige til ansættelsesformål eller for at kunne gøre forretninger med dig eller din organisation.

1.2 I forbindelse med håndtering af spørgsmål

Du kan vælge at oplyse persondata såsom dit navn, din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, når du kontakter os pr. telefon, e-mail, post eller via vores digitale platforme. Disse oplysninger gør os i stand til fx at besvare forespørgsler om information vedrørende fx vores produkter, at arrangere et tiltag og afgive et tilbud på montering af produkterne eller at arrangere service på et produkt. Oplysningerne kan blive videregivet til relevante uafhængige montører eller forhandlere med henblik på at sætte os i stand til at assistere vores kunder med deres forespørgsler eller arrangere ydelser såsom et servicebesøg eller et tilbud. 

1.3 Kunder og potentielle kunder

Vi indsamler fx personoplysninger for kunder og potentielle kunder, herunder navn, kontaktdetaljer, betalings- og kreditkortoplysninger, kreditoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige for, at vi kan gøre forretninger med den pågældende person eller organisation. Vi kan videregive oplysningerne til forhandlere eller uafhængige montører med henblik på at håndtere en kundes ordre, herunder at arrangere levering af produkter til kunden eller håndtering af forespørgsler.

1.4 Markedsføringskommunikation 

Med din tilladelse kan vi fx anvende personoplysninger til at oplyse dig om vores driftsmæssige aktiviteter, produkter og ydelser. Hvis du ikke ønsker, at vi skal anvende dine personoplysninger på denne måde, eller du ikke ønsker at få tilsendt yderligere information, kan du når som helst afmelde vores nyhedsbrev. Du finder 'afmeld'-linket i bunden af vores forskellige kommunikationskanaler, eller du kan kontakte os via e-mail eller brevpost for at afmelde dig.


1.5 Spørgeundersøgelser blandt kunder og besøgende 

Vi kan fx indsamle personoplysninger fra besøgende på vores websites eller fra kunder i forbindelse med spørgeundersøgelser vedrørende vores ydelser og produkter. Disse oplysninger vil ikke blive anvendt til markedsføringsformål uden din tilladelse.

1.6 For at overholde lovgivningen
Kan vi indsamle personoplysninger, som loven foreskriver eller giver tilladelse til.
Personlige såvel som ikke-personlige data indsamlet af os behandles som fortrolige og vil ikke blive solgt eller udlejet til tredjepart.

2. Sådan indsamler vi dine oplysninger
Vi indsamler de oplysninger, du giver os, når du anmoder om produkter, serviceydelser eller oplysninger fra os, registrerer dig hos os, deltager i offentlige fora eller andre aktiviteter via vores websites og applikationer, besvarer kundeundersøgelser eller på anden måde interagerer med os. 

2.1 Brug af cookies
Vi indsamler oplysninger via forskellige teknologier, såsom cookies. Dette inkluderer besøg på vores websites og i vores applikationer eller brug af vores applikationer på tredjepartssider eller platforme. Cookies er små filer, der lagrer information på en persons computer, mobiltelefon eller anden enhed. De gør det muligt for den enhed, der har placeret cookien på den pågældende persons enhed, at genkende denne person på tværs af websites, enheder og/eller browsingsessioner. Cookies har mange nyttige formål. Fx hjælper de os og tredjeparter med at forstå, hvilken del af vores website der er mest populær, fordi de hjælper os med at se, hvilke sider og funktioner besøgende tilgår, og hvor meget tid de bruger på de enkelte sider.

2.2 Google Analytics

Vores website bruger Google Analytics, en webanalyseservice under Google Inc. (“Google”). Google Analytics anvender cookies, der giver mulighed for at analysere din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien vedrørende din brug af vores website, sendes normalt til en Google-server i USA og lagres der. Men, hvis IP-anonymisering er aktiveret på websitet, vil din IP-adresse blive forkortet af Google på forhånd inden for stater, der er medlemmer af den Europæiske Union eller på anden måde part i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i ganske særlige tilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af ejeren af dette website vil Google anvende denne information til at evaluere din brug af websitet med henblik på at udarbejde rapporter vedrørende aktivitet på websitet og at levere andre ydelser relateret til brugen af websitet og internettet til ejeren af websitet. Den IP-adresse, som opgives af Google Analytics som en del af Google Analytics, vil ikke blive samkørt med andre Google-data. Du kan forhindre lagringen af cookies i dine browserindstillinger; men bemærk, at hvis du gør det, kan du muligvis ikke anvende alle funktionerne på vores website. Derudover kan du forhindre, at Google indsamler data genereret af cookien og relateret til din brug af websitet (inklusive din IP-adresse), såvel som Googles behandling af dine data, ved at downloade og installere den browser-plugin, du finder på følgende link http://tools.google.com/dlpage.

3. Links til andre websites

Dette website indeholder links til andre websites (såsom Facebook, Google+, YouTube og Pinterest), for hvilke denne privatlivspolitik ikke er gældende. Bemærk venligst, at vi ikke siger god for andre websites og deres indhold. Vi opfordrer dig til at læse privatlivserklæringerne for hver enkelt side, du besøger.

4. Deling af dine oplysninger med andre virksomheder
Vi deler ikke dine personoplysninger med andre undtagen i ganske få tilfælde, herunder:
Når virksomheder udfører ydelser på vores vegne, fx levering af pakker. Det er forbudt for disse virksomheder at anvende dine personoplysninger til andre formål end dem, vi har efterspurgt, eller som loven foreskriver.
Når vi deler personoplysninger med tredjepart for at garantere vores kunders sikkerhed, for at beskytte vores rettigheder og ejendom, for at imødekomme juridiske processer eller i andre tilfælde, hvor vi i god tro mener, at delingen er påbudt ved lov.
Når du giver os lov til at dele dine personoplysninger med en anden virksomhed, såsom: 
o Når du beslutter at dele dine personoplysninger med nøje udvalgte virksomheder, så de kan sende dig tilbud og reklamer vedrørende deres produkter og ydelser.
o Når du beder os om at dele dine personoplysninger med tredjepartssider eller -platforme, såsom sociale netværkssider.

5. Din styring og dine valg
Vi giver dig muligheden for at udøve en vis grad af styring og foretage visse valg i forhold til vores håndtering, anvendelse og deling af dine oplysninger. I henhold til lokal lovgivning kan din styring og dine valg omfatte følgende:
Du kan ændre dine valg i forhold til abonnementer og nyhedsbreve
Du kan vælge, om du vil modtage markedsføringskommunikation fra os vedrørende produkter og ydelser, som vi mener vil være af interesse for dig
Du kan vælge, om vi må dele dine personoplysninger med andre virksomheder, så de kan sende dig markedsføringskommunikation vedrørende deres produkter og ydelser
Du kan vælge, om du ønsker at modtage målrettet markedsføring fra mange reklamenetværk, databørser, markedsføringsanalytikere og andre serviceudbydere
Du kan anmode om adgang til de personoplysninger, vi har på dig, med henblik på at rette upræcise eller mangelfulde oplysninger, og du kan under visse omstændigheder bede om at få slettet de oplysninger, vi har på dig, fra vores registre: 

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 Copenhagen K
Tel. +45 33 19 32 00
Fax +45 33 19 32 18

Du kan udøve dine rettigheder til styring og valg eller anmode om adgang til dine personoplysninger ved at kontakte Kundeservice eller følge de anvisninger, der tidligere er blevet fremsendt til dig. Vær venligst opmærksom på, at hvis du ikke giver os ret til at indsamle dine personoplysninger, kan det forhindre os i at levere visse produkter og ydelser til dig, og visse af vores ydelser vil muligvis ikke kunne tage højde for dine interesser og præferencer. Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende de specifikke personoplysninger om dig, som vi behandler eller lagrer, beder vi dig kontakte Kundeservice.


6. Datasikkerhed, -integritet og -lagring
Sikkerheden, integriteten og fortroligheden af dine data er ekstremt magtpåliggende for os. Derfor har vi implementeret tekniske, administrative og fysiske sikkerhedstiltag designet til at beskytte data imod uautoriseret adgang, offentliggørelse og ændring. Fra tid til anden gennemgår vi vores sikkerhedsprocedurer for at tage højde for relevante nye teknologier og metoder. Vær venligst opmærksom på, at på trods af vores allerbedste bestræbelser er der ikke nogen sikkerhedstiltag, der er perfekte eller uigennemtrængelige. Vi lagrer dine personoplysninger i det tidsrum, det kræves for at kunne opfylde de formål, der er defineret i denne privatlivspolitik, medmindre en længere lagringsperiode er påbudt eller tilladt ved lov.

7. Dataoverførsler, lagring og global håndtering
Vi driver virksomhed i mange lande og kan evt. overføre dine personoplysninger til vores søsterselskab VELUX A/S eller tredjeparter lokaliseret over hele verden til opfyldelse af de formål, der står beskrevet i denne privatlivspolitik. Uanset hvor dine personoplysninger bliver overført til, lagret eller håndteret af os, vil vi tage rimelige forholdsregler for at sikre fortroligheden af dine personoplysninger. Derudover vil vi, når vi anvender eller offentliggør personoplysninger overført fra den Europæiske Union, til enhver tid overholde principperne for EU's og USA's værn om privatlivets fred som defineret af USA's handelsministerium, anvende standardkontraktklausuler godkendt af EU-Kommissionen, og følge diverse andre tiltag i henhold til EU-lovgivningen, der har til formål at garantere tilstrækkelig datasikkerhed, eller indhente dit samtykke.

8. Ændringer i denne privatlivspolitik

Fra tid til anden kan vi ændre denne privatlivspolitik for at imødekomme de nyeste teknologier, branchepraksisser, lovkrav eller af andre årsager. Vi vil give dig besked, hvis disse ændringer er væsentlige, og, hvor det er påbudt i henhold til gældende lovgivning, vil vi indhente dit samtykke.

9. Kommentarer og spørgsmål
Hvis du har en kommentar eller et spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, beder vi dig kontakte vores kundeservice. Vores websites og applikationer kan indeholde links til andre websites, der ikke er ejet eller kontrolleret af os, og vi er ikke ansvarlige for de pågældende siders privatlivspraksis. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores websites eller applikationer, og til at læse privatlivspolitikkerne for de andre sider, der muligvis indsamler dine persondata.
Du kan indgive en klage over den måde, vi har håndteret dine persondata på. Du kan kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i bunden af denne privatlivspolitik. Hvis der indgives en klage, skal navn og kontaktoplysninger på klager opgives til Altaterra Kft. Vi vil efterforske klagen og svare inden for 30 dage. Hvis du mener, at vi ikke har behandlet klagen tilfredsstillende, kan du klage til (insert local data authority).

10. Kontaktoplysninger
Dette website er ejet og drives af Altaterra kft., registreringsnummer 08-09-013626 med vedtægtsmæssigt hjemsted på Malom Köz. 1, 9431 Fertőd, Ungarn.  
Du kan kontakte os ved at skrive til den ovennævnte virksomhedsadresse, pr. e-mail på customerservices@itzala.com eller pr. telefon på 0845 601 6324.
Denne privatlivspolitik blev sidst opdateret i maj 2018.

Altaterra Kft. lagrer og håndterer dine persondata i henhold til denne privatlivspolitik

 

 

I-x