Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 20%
Ovenlys-gardiner.dk privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Altaterra Kft. Privatlivspolitik

Altaterra Kft respekterer og beskytter dit privatliv. Denne Altaterra Kft privatlivspolitik ('privatlivspolitik') er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvorfor vi indsamler personoplysninger om dig, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, og hvor længe vi opbevarer dem, hvem vi deler dem med, samt dine rettigheder. Vi forklarer også, hvordan vi sikrer dine oplysninger.

Denne Altaterra Kft privatlivspolitik overholder EU's generelle databeskyttelsesforordning 2016/679 ('GDPR') samt den danske databeskyttelseslov. 

Den dataansvarlige, der er ansvarlig for dine personoplysninger, er Altaterra Kft., registreringsnummer 08-09-013626 med vedtægtsmæssigt hjemsted på Malom Köz. 1, 9431 Fertőd, Ungarn.

Hvorfor behandler vi personoplysninger og på hvilket retsgrundlag1. Hvorfor behandler vi personoplysninger og på hvilket retsgrundlag

Den primære årsag til, at vi indsamler, anvender og opbevarer dine oplysninger, er for at få mulighed for at levere vores services til dig. "Service", "vores service" og lignende beskrivelser betyder at gøre forretninger med dig/din organisation og assistere dig med forespørgsler, salgsprocesser og reklamationer.

Vi behandler også oplysninger om din brug af services til forretningsudviklingsformål, for at informere dig om vores forretningsdrift, produkter og services via markedsføring og for at forbedre vores services via enhver form for feedback, du giver os. Vi kan også behandle dine personoplysninger til kontraktlige og rekrutteringsmæssige formål og for at overholde juridiske forpligtelser. 

Vi behandler personoplysninger baseret på forskellige retsgrundlag som anført nedenfor.

Opfyldelse af en kontrakt, herunder et køb – GDPR, artikel 6(1)(b):

  • Når vi behandler personoplysninger i relation til en kontrakt, er vores juridiske grundlag 'opfyldelse af en kontrakt', herunder et køb. 

Samtykke – GDPR, artikel 6(1)(a):

  • Når vi udsender et nyhedsbrev om vores produkter, gør vi dette baseret på dit samtykke. Når det juridiske grundlag for behandlingen er samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Juridisk forpligtelse – GDPR, artikel 6(1)(c):

  • Hvis vi deler dine personoplysninger med retshåndhævende eller andre offentlige myndigheder, gør vi dette, fordi vi er juridisk forpligtede til det.

Legitim interesse – GDPR, artikel 6(1)(f):

  • Vi har en legitim forretningsinteresse i at behandle dine oplysninger, for eksempel når vi hjælper dig med forespørgsler. 

Særlige kategorier – GDPR, artikel 9(2)(a) og GDPR, artikel 9(2)(f):

  • Når vi behandler særlige kategorier af oplysninger, gør vi det for at overholde lovkrav i forbindelse med overholdelsesspørgsmål.

Hvilke personoplysninger behandler vi2. Hvilke personoplysninger behandler vi

Følgende er de primære typer af personoplysninger, der indsamles af Altaterra Kft, samt det primære formål og det juridiske grundlag for indsamlingen af personoplysningerne:

Aktivitet

Typer af personoplysninger, som vi indsamler

(til illustrationsformål)

Formål

Juridisk grundlag

 

 

Generel forretningsdrift

Navn, kontaktoplysninger og andre oplysninger, der er nødvendige for at kunne gøre forretninger med dig eller din organisation.

Som en del af Altaterra Kft almindelige forretningsdrift indsamler vi personoplysninger om personer, kunder, leverandører (herunder tredjepartsserviceudbydere) og andre interessenter. Vi kan også anvende dine data til test af systemer.

 

GDPR – artikel 6(1)(b)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

Assistere ved forespørgsler

 




Navn, e-mailadresse, telefonnumre, samtaler, andre kontaktoplysninger, billeder, plantegninger af dit hus, når du leverer sådanne til Altaterra Kft.

 

 

Du kan vælge at opgive personoplysninger såsom kontaktoplysninger, når du kontakter os pr. telefon, e-mail, post, vores chatbot eller via vores tilgængelige digitale platforme.

 

Disse personoplysninger gør os i stand til at besvare forespørgsler om information vedrørende eksempelvis VELUX og Altaterra produkter,, eller at arrangere service på et vindue eller at fremlægge krav, som er dækket af VELUX og Altaterra -garantien.

 

Oplysningerne kan blive videregivet til Altaterra Kft eller andre VELUX og Altaterra salgsselskaber inden for koncernen, relevante uafhængige håndværkere eller forhandlere med henblik på at gøre os i stand til at assistere vores kunder med deres forespørgsler, levere services eller afgive et tilbud.

 

Vi kan også bede dig om at afgive din feedback via undersøgelser efter interaktionen.

 

GDPR – artikel 6(1)a

 

GDPR – artikel 6(1)(b)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

 

Salg (herunder websalg) og ordregennemførelse.

 

 

 

 

Navn, kontaktoplysninger, betalings- og kreditkortoplysninger, kreditoplysninger og kredittjek m.v.

Vi kan indsamle personoplysninger om kunder og potentielle kunder for at kunne handle med dig eller din organisation. Vi bruger dine oplysninger til at analysere indkøbsadfærd via din webshop-aktivitet og din købshistorik for at kunne tilbyde dig en personlig browsingoplevelse. Derudover anvender vi oplysningerne til at behandle og levere webshop-ordrer ved at lette leveringen af produktordrer og yde relevant kundeservice, herunder behandling af dine returneringer.

 

Vi kan videregive oplysningernelogistiske partnere for at behandle en kundes ordre, herunder arrangere levering af VELUX og Altaterra produkter til kunden eller bistå med forespørgsler, såsom at arrangere samråd mellem dig og vores produktrådgivere. Vi deler også dine oplysninger med tredjeparter med henblik på kredittjek.

GDPR – artikel 6(1)(b)

 

GDPR – artikel 6(1)(a)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

 

Kampagner

Navn, kontaktoplysninger mv.

Gennemførelse af forskellige former for kampagner (f.eks. belønningsprogrammer, cashback-kampagner, lodtrækninger). Accept af vilkår og betingelser indhentes inden adgang til aktiviteten.

GDPR – artikel 6(1)a

 

GDPR – artikel 6(1)b

Produktkrav

Navn, kontaktoplysninger mv.

Facilitere servicering af VELUX og Altaterra -produkter i henhold til VELUX og Altaterra -garantien eller ved betalt service, dvs. vi håndterer krav via opkald, e-mail DELETED. I den forbindelse kan vi dele dine personoplysninger med Altaterra Kft partnere for at hjælpe dig med en service.

Vi kan også bede dig om at afgive din feedback via undersøgelser efter interaktionen.

GDPR – artikel 6(1)(c)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

Forretningsudvikling og Altaterra Kft apps

 

 

Personoplysninger, som indsamles på vores digitale platforme og i Altaterra Kft apps.

De personoplysninger, du giver os, samt personoplysninger indsamlet på vores digitale platforme, anvendes til at forbedre vores forbrugerindsigt og til at give os mulighed for at levere relevant kommunikation og relevante tilbud på tværs af alle de berøringspunkter, som du måtte have med Altaterra Kft. Personoplysninger anvendes også til produkt- og serviceudvikling.

 

GDPR – artikel 6(1)(a)

 

Markedsføring

 

 

Kontaktoplysninger, browserhistorik, salgs- og abonnementsserviceoplysninger, såsom navn, adresse, e-mail, telefonnummer, købshistorik, unikke identifikatorer såsom cookie-ID'er eller enheds-ID'er, sporet browserhistorik baseret på disse ID'er, osv.

 

Vær opmærksom på, at denne liste ikke er udtømmende, da vi kan behandle alle personoplysninger, der indsamles i forbindelse med dine DELETED THE SENTANCE, vores websteder, mobilapplikationer, produkter og services.

Baseret på dit samtykke eller vores legitime interesser, hvor dette er relevant, behandler vi dine personoplysninger med det formål at informere dig om Altaterra Kft forretningsdrift, produkter og services.

Til ovenstående formål skaber vi markedsføring, der er skræddersyet til dine præferencer og din profil, f.eks.:

 

- For at optimere og skræddersy indholdet og leveringen af vores markedsføringskommunikation, når du ønsker at modtage den, og

- Til at tilbyde dig skræddersyet markedsføring baseret på dine præferencer og din profil, både når du interagerer med os på vores egne kanaler og via tredjepartskanaler (f.eks. sociale medier, søgesider, markedspladser).


Hvis du ikke ønsker at modtage yderligere information, kan du når som helst helt gratis afmelde vores markedsføringskommunikation. I forbindelse med dit abonnement på eller din modtagelse af markedsføringskommunikation fra os finder du også måder at afmelde dig på. Du kan også kontakte os via e-mail eller post for at afmelde dig, se afsnit 8.

 

GDPR – artikel 6(1)(a)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

 

 

 

Din deltagelse på billeder, på video og i kundeudtalelser og kampagner

Hvis du har givet samtykke til det og sendt et billede til os, eller hvis du har fået taget et billede af en fotograf ansat af os.

Vi vil bruge billedet, udtalelser osv. som beskrevet i den kontrakt, du har underskrevet.

GDPR – Artikel 6(1)(b), når billedet og udtalelsen er baseret på en kontrakt med kompensation, skal du være opmærksom på, at du ikke kan udøve retten til at få billedet berigtiget eller slettet.

 

GDPR – Artikel 6(1)(a) Hvis billedet og udtalelsen behandles baseret på samtykke, hvor du kan udøve alle rettigheder specificeret i afsnit 6 nedenfor.

 

GDPR – artikel 6(1)(f), hvis et billede eller en video er taget ved et internt Altaterra Kft arrangement eller lignende, og vi kun deler billederne eller videoen internt.

 

Besøgende på hjemmesiden, kundeundersøgelser og markedsundersøgelser

 

 

Personoplysninger fra digitale platforme eller kunder som en del af undersøgelser.

Med henblik på at forbedre de produkter og services, vi tilbyder, kan vi indsamle personoplysninger fra besøgende på digitale platforme eller fra kunder i forbindelse med spørgeundersøgelser.

 

Vi vil kontakte dig med en undersøgelse og behandle personoplysninger som en del af undersøgelser via enten samtykke eller vores legitime interesse.

 

Undersøgelser, der behandler personoplysninger til markedsføringsformål, vil kun blive brugt med dit samtykke.

 

GDPR – artikel 6(1)(a)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

Rekruttering og ansættelseskontrakter

Navn, kontaktoplysninger, oplysninger om tidligere ansættelsesforhold, uddannelsesbeviser, relevante attester, oplysninger om faglige interesser m.v.

Når en person ansøger om et job eller indgår en ansættelseskontrakt med os, indsamler vi visse oplysninger, f.eks. navn, kontaktoplysninger, oplysninger om tidligere ansættelsesforhold, eksamensbeviser, relevante attester og oplysninger om professionelle interesser.

Disse kan indhentes direkte fra personen, fra en rekrutteringskonsulent inklusive referencer og offentligt tilgængelige kilder.

Disse oplysninger bruges til at informere eller hjælpe os i beslutningen om at give personen et tilbud om ansættelse eller ansætte personen i henhold til en kontrakt.


GDPR – artikel 6(1)(b)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

 

 

Overholdelse, herunder anti-korruption, whistle blower-hotline og tjek af sanktioner

Alle typer personoplysninger.

Vi kan indsamle personoplysninger for at overholde lovgivningen, en domstols- eller myndighedsafgørelse og/eller for at videregive oplysninger til relevante offentlige myndigheder som påkrævet eller tilladt ved lov.

 

 



GDPR – artikel 6(1)(c)

 

GDPR – artikel 6(1)(f)

 

GDPR – artikel 9(2)(a)

 

GDPR – artikel 9(2)(f)

 

 

 

Hvordan indsamler vi dine personoplysninger 3. Hvordan indsamler vi dine personoplysninger

 Direkte fra dig

I de fleste tilfælde indsamles personoplysninger direkte fra dig eller genereres som en del af brugen af vores services, produkter og kanaler. Vi indsamler de personoplysninger, du giver os, når du anmoder om produkter, services eller oplysninger fra os, registrerer dig hos os, deltager i offentlige fora, anvender en chatbot eller deltager i andre aktiviteter på vores digitale platforme og apps, besvarer kundeundersøgelser eller på anden måde interagerer med os. Vi indsamler oplysninger via forskellige teknologier, f.eks. cookies. Vedrørende cookies henviser vi til vores meddelelse om Cookiepolitik. 

Fra vores samarbejdspartnere

I nogle tilfælde kan vi indsamle dine personoplysninger fra vores forretningspartnere, når de har brug for vores assistance for at kunne tilbyde dig den bedst mulige service.

Fra dit offentlige websted

I nogle tilfælde indsamler vi dine personoplysninger på din virksomheds hjemmesider, når vi ønsker at tilbyde dig vores services.

Links til andre websites

Dette website indeholder links til andre websites (såsom Facebook, Google+, YouTube og Pinterest), for hvilke VELUX' meddelelse om databeskyttelse ikke er gældende. Bemærk venligst, at vi ikke siger god for andre websites og deres indhold. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne på hver enkel webside, du besøger.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?4. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik. Det betyder, at opbevaringsperioderne vil variere alt efter typen af oplysninger og årsagen til, at vi har oplysningerne.

Eksempler på opbevaringstid:

  • Indtil du fravælger en marketingkampagne, hvilket du kan gøre på ethvert givent tidspunkt.
  • Vi opbevarer foto og kundeudtalelser, så længe det er nødvendigt, og som beskrevet i en kontrakt. 
  • Personoplysninger opbevares indtil slutningen af en rekrutteringsproces eller tilbagetrækning af samtykket (hvis givet til fremtidige rekrutteringer).
  • Med henblik på overholdelse af fx anti-korruptionsregler opbevarer vi oplysninger i overensstemmelse med lovgivning, som vi er forpligtet til at overholde.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?5. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Vi deler dine personoplysninger inden for Altaterra Kft -koncernen, men kun hvis det er nødvendigt for at opfylde det formål, som vi behandler dine personoplysninger til.

Vi kan også dele dine personoplysninger med udvalgte tredjeparter, herunder men ikke begrænset til:

  • Forretningspartnere, leverandører og underleverandører, som vi samarbejder med, for at tilbyde dig den bedst mulige service i support- og salgsprocessen, herunder for eksempel logistikudbydere og outsourcet kundeservice.
  • Teknologiudbydere, for eksempel analyse, sporingsteknologier, målretnings- og retargeting-teknologier og søgemaskineudbydere, der hjælper os med forbedring og optimering af vores platforme, samt virksomheder, der leverer hjemmesidesupport og hosting til os.
  • Annoncører og annoncenetværk, der bruger data til at udvælge og vise relevante annoncer til dig og andre, hvis du har givet dit samtykke.
  • Sociale netværkssider såsom Facebook, Instagram og Google, hvis det kræves, ved databehandling til markedsføringsformål og baseret på dit samtykke.
  • Med andre parter for at garantere vores kunders sikkerhed, for at beskytte vores rettigheder og ejendom, for at imødekomme juridiske processer eller i andre tilfælde, hvor vi i god tro mener, at delingen er påbudt ved lov.
  • Altaterra Kft -koncernen eller tredjeparter, der driver digitale platforme og værktøjer på vegne af vores virksomhed med henblik på at levere services forbundet med vores aktiviteter (f.eks. pointindsamlingsprogrammer, cashback-kampagner, lodtrækninger og uddannelse). 

Når vi samarbejder med eksterne serviceudbydere, indgår vi en databehandleraftale, hvis det er relevant. Det er forbudt for disse serviceudbydere at anvende dine personoplysninger til andre formål end dem, vi har efterspurgt, eller som loven foreskriver. 

Overførsel til tredjelande 

I nogle tilfælde kan vi også overføre personoplysninger til virksomheder i såkaldte 'tredjelande', som er lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hvis vi gør det, sørger vi for at beskytter oplysningerne og overfører kun, hvis en af følgende betingelser gælder:

  • Der er et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i det pågældende land, som fastlagt af Europa-Kommissionen, eller
  • virksomheden er certificeret gennem EU-U.S. Data Privacy Framework, eller
  • vi anvender standardkontraktklausuler (EU-modelklausuler) godkendt af Europa-Kommissionen samt yderligere supplerende foranstaltninger til regulering af dataoverførslen.

Datasikkerhed6. Datasikkerhed

Sikkerheden, integriteten og fortroligheden af dine personoplysninger er vigtigt for os. Derfor har vi implementeret tekniske, administrative og fysiske sikkerhedstiltag, der er designet til at beskytte dine personoplysninger imod uautoriseret adgang, offentliggørelse og ændringer. Fra tid til anden gennemgår vi vores sikkerhedsprocedurer for at tage højde for relevante nye teknologier og metoder. Vær venligst opmærksom på, at der på trods af vores allerbedste bestræbelser ikke er nogen sikkerhedstiltag, der er perfekte eller uigennemtrængelige.

Dine privatlivsrettigheder7. Dine privatlivsrettigheder

GDPR giver dig som registreret følgende rettigheder med hensyn til de personoplysninger, vi opbevarer om dig:

Dine rettigheder

Juridisk grundlag

Uddybning

Adgang til dine data

GDPR, artikel 15

Du har ret til at anmode om oplysninger om, hvorvidt Altaterra Kft behandler personoplysninger vedrørende dig, og i så fald har du ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, vi har behandlet.

Anmod om berigtigelse

 

GDPR, artikel 16

Du har til enhver tid ret til at anmode om berigtigelse af ukorrekte eller ufuldstændige personoplysninger, vi måtte behandle om dig.

 

Anmod om sletning

GDPR, artikel 17

Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger afhængigt af behandlingsaktiviteten og under visse omstændigheder, før vi normalt vil være forpligtet til at indstille behandlingen.

Anmod om begrænsning af behandlingen

 

GDPR, artikel 18

Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen, hvilket betyder, at du kan anmode om, at Altaterra Kft begrænser brugen af dine personoplysninger under visse omstændigheder.

Dataportabilitet

 

GDPR, artikel 20

Under visse betingelser har du ret til at modtage de personoplysninger, du har givet os, i et maskinlæsbart format.

 

Retten til indsigelse

GDPR, artikel 21

Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan vi behandler personoplysninger i Altaterra Kft , kan du sende dine indsigelser til customerservices@itzala.com . Hvis der indgives en klage, skal navn og kontaktoplysninger på klager opgives til Altaterra Kft .

Hvis du har spørgsmål vedrørende de specifikke personoplysninger, vi behandler eller opbevarer om dig, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte customerservices@itzala.com.

Vi svarer på din anmodning om at udøve dine rettigheder inden for én måned, men vi forbeholder os retten til at forlænge denne periode med to måneder. Hvis vi forlænger svartiden, giver vi dig besked inden for én måned efter din anmodning. Hvis du mener, at vi ikke har behandlet klagen tilfredsstillende, kan du indsende en klage til dit lokale datatilsyn. Du finder kontaktoplysningerne for dit nationale datatilsyn på European Data Protection Boards website: www.edpb.europa.eu.

Ændringer i Altaterra Kft. privatlivspolitik8. Ændringer i Altaterra Kft. privatlivspolitik

Fra tid til anden kan vi ændre denne meddelelse om databeskyttelse for at imødekomme de nyeste teknologier, branchepraksisser, lovkrav eller af andre årsager. Vi offentliggør til enhver tid den nyeste version på vores digitale platforme. Vi anbefaler derfor, at du læser meddelelsen om databeskyttelse med jævne mellemrum. 

Denne meddelelse om databeskyttelse blev sidst opdateret 20-02-2024.

9. Kommentarer og spørgsmål

Hvis du har en kommentar eller et spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, beder vi dig kontakte vores kundeservice. Vores websites og applikationer kan indeholde links til andre websites, der ikke er ejet eller kontrolleret af os, og vi er ikke ansvarlige for de pågældende siders privatlivspraksis. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores websites eller applikationer, og til at læse privatlivspolitikkerne for de andre sider, der muligvis indsamler dine persondata.

Du kan indgive en klage over den måde, vi har håndteret dine persondata på. Du kan kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i bunden af denne privatlivspolitik. Hvis der indgives en klage, skal navn og kontaktoplysninger på klager opgives til Altaterra Kft. Vi vil efterforske klagen og svare inden for 30 dage. Hvis du mener, at vi ikke har behandlet klagen tilfredsstillende, kan du klage til (insert local data authority).

10. Kontaktoplysninger
Dette website er ejet og drives af Altaterra kft., registreringsnummer 08-09-013626 med vedtægtsmæssigt hjemsted på Malom Köz. 1, 9431 Fertőd, Ungarn.  

Du kan kontakte os ved at skrive til den ovennævnte virksomhedsadresse, pr. e-mail på customerservices@itzala.com eller pr. telefon på +3617015088.

Altaterra Kft. lagrer og håndterer dine persondata i henhold til denne privatlivspolitik.

> Download denne privatlivspolitik