Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 20%
Ovenlys-gardiner.dk sikker shopping online

Sikkerhed

Sikre transaktioner

Vi tager din sikkerhed lige så alvorligt som vores egen.

Du kan trygt handle hos Altaterra Ltd., eftersom vi har truffet alle de sikkerhedsforanstaltninger, som du kan forvente af en respekteret europæisk producent.


Sikker server

Når du skal foretage et køb, bliver du overført til vores sikre server, som håndterer alle dine følsomme oplysninger, herunder dine kortoplysninger. Denne server aktiverer SSL-kryptering (Secure Sockets Layer) mellem din browser og os for at sikre, at dine data ikke kan blive opsnappet. Din browser viser en lås i bunden af skærmbilledet, og hjemmesidens adresse vil begynde med "https" – begge er tegn på, at du befinder dig på en sikker server.


Se vores certifikat

Vores servercertifikat er udstedt af VeriSign, som er en af verdens største udbydere, og du kan kontrollere vores certifikats ægthed i realtid på VeriSigns side ved at klikke på VeriSign Secured Seal.


e-mærket webshop

Ovenlys-gardiner.dk er en e-mærket webshop. Det betyder at vores shop er under løbende kontrol, så vi altid lever op til den danske lovgivning og samtidig opfylder en række særlige forbrugerbeskyttende krav. Med e-mærket er du, hver gang du lægger en ordre hos Ovenlys-gardiner.dk, garanteret en sikker handel.

Du kan finde vores e-mærke her: https://certifikat.emaerket.dk/ovenlys-gardiner.dk

e-mærket ovenlys-gardiner.dk logo