Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
Spar på originale VELUX og Itzala produkter

Inspiration

Herunder finder du vores udvalg af guides, artikler og blogs om VELUX og Itzala gardiner, solafskærmning og tilbehør. Udforsk de mange fordele ved vores forskellige produkter og find den vejledning, du har brug for, for at vælge de produkter der passer til lige netop dine behov.

Hvorfor skal jeg vælge VELUX mørklægningsgardiner?

VELUX mørklægningsgardiner tilbyder markedets bedste mørklægning, og mørklægger dit rum fuldstændigt. Det er det oplagte valg til soveværelset eller børneværelset. VELUX mørklægningsgardiner er tilgængelige i et væld af forskellige designs og farver, der matcher stort set ethvert moderne interiør. Læs meget mere om, hvorfor VELUX mørklægningsgardiner kan være det rette valg for dig, lige her.

VELUX solafskærmning: Løsningen for et behageligt hjem

VELUX solafskærmning hjælper med at holde dit hjem køligt og behageligt, selv på de varmeste sommerdage. Oplev fordelene ved VELUX solgardiner og VELUX mørklæggende solgardiner for at finde ud af, hvilket produkt der bedst matcher dine behov. Læs vores artikel om VELUX solafskærmning her.

Nyhed: Mørklægningsgardiner uden skruer til VELUX vinduer

Itzala mørklægningsgardiner uden skruer er det ideelle valg, hvis du ønsker at installere et effektivt mørklægningsgardin i dine VELUX vinduer, uden at beskadige dem. Gardinet monteres ved brug af kraftige klistermærjer. Et højkvalitets produkt, der er perfekt til midlertidige boliger eller lejeboliger. Læs meget mere her.

VELUX plisségardiner: lysdæmpende og mørklæggende varianter

VELUX plisségardiner er stilrene og funktionelle gardiner til dine skråvinduer. Den lysdæmpende version dæmper dagslyset og er et godt valg til stuer eller hjemmekontorer. De mørklæggende energigardiner giver både total mørklægning og forbedrer samtidig dit hjems isolering. Læs mere om begge produkter her.

Itzala: billige gardiner til skråvinduer

Itzala gardiner er højkvalitets gardiner til skråvinduer til rimelige priser. Læs mere om Itzala som brand og udforsk de forskellige produkter der tilbydes, uanset om du har brug for mørklægning, lysdæmpning eller varmebeskyttelse. Læs mere om Itzala gardiner her.

VELUX gardiner: opgrader dit hjem

VELUX gardiner betragtes som toppen af toppen, når man snakker gardiner til skråvinduer. Kvalitet og funktionalitet er helt i top, og der er gardintyper og designvalg der matcher enhver indretning og ethvert behov. Læs denne artikel for at lære mere om de forskellige produkttyper og lær hvorfor VELUX gardiner kan være det rigtige valg for dig og dit hjem. Læs mere her.