Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 20%
itzala billige rullegardiner til skråvinduer

Itzala: billige gardiner til skråvinduer

Itzala er et brand i VELUX-familien, der tilbyder prisvenlige gardiner og skodder til dine skråvinduer. Itzala-produkter er masseproducerede, og prisen er derfor lavere end mange af markedets alternativer. Kvaliteten er høj, og med Itzala får du lang holdbarhed og god komfort.  Itzala er ejet af VELUX og produkterne produceres ved brug af mange af de samme materialer og processer som originale VELUX produkter. Itzala gardiner passer til VELUX vinduer, men nogle produkter kan også købes til andre vinduesmærker som Fakro, LuXtra, Dakea, Dakstra og Rooflite.  Herunder dækker vi nogle af de primære fordele ved at vælge Itzala gardiner til dine skråvinduer. 

 

Hvad er Itzala gardiner? 


Itzala er billige gardiner og markiser til skråvinduer. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller alt efter dine behov. Itzala gardiner er tilgængelige til næsten enhver brug. Du kan bruge produkterne i stuen, soveværelset, hjemmekontoret, badeværelset, køkkenet og stort set ethvert andet rum afhængigt af dine behov. 

Itzala tilbyder: 

Mørklægningsgardiner

Giver fuldstændig mørklægning i dit rum. Ideelle til soveværelser. Mørklægningsgardiner kører i sideskinner lavet af aluminium for at sikre pålidelig drift og fleksibel positionering overalt i vinduet. 

 

Mørklægningsgardiner uden skruer

Giver næsten komplet mørklægning. Monteres uden at bore og uden at beskadige dine vinduer. Det perfekte valg til midlertidig indkvartering og lejeboliger. Når de fjernes korrekt, efterlader gardinerne ingen spor af tidligere installation i vinduesramme. 

 

Lysdæmpende rullegardiner

Dæmper dagslys og dekorerer dine tagvinduer. Ideelle til stuer og hjemmekontorer. Itzala rullegardiner kan justeres mellem tre forskellige positioner afhængig af dine behov. 

 

Solgardiner

Blokerer solens stråler, inden de rammer dit vindue, hvilket effektivt reducerer opvarmningen i dit hjem. Ideelle til ethvert rum. Solgardiner er monteret på ydersiden af dit skråvindue, men betjenes nemt indefra rummet. 

 

Persienner

Stilfulde og modstandsdygtige over for fugt. Et godt valg til fugtige rum som køkkener og badeværelser. Med persienner kan du justere mængden af dagslys, der lukkes ind gennem skråvinduerne, ved hjælp af den smarte justeringsfunktion øverst på gardinet. 


 

Nøglefunktioner og fordele 


Den primære fordel ved Itzala gardiner er den lave pris og gode kvalitet. Gardinerne matcher kvaliteten af mange alternativer på markedet og holder samtidig prisen på et rimeligt niveau. Hvert gardin kan tilpasses for at imødekomme dine præcise behov og vinduer. Du kan konfigurere gardinerne til næsten enhver størrelse af skråvindue og vælge mellem forskellige farver for at matche dit interiør. 

Ved at tilføje et gardin eller solgardin til dit skråvindue, kan du nyde fordelene ved vinduet til det fulde. Et gardin af god kvalitet giver dig mulighed for at justere indkommende dagslys præcist, som du har brug for det, hvad enten det indebærer fuldstændig mørklægning i rummet, dæmpning af dagslys eller varmebeskyttelse på de varmeste sommerdage. 

Vælg det rigtige design 

Hvert Itzala gardin kan konfigureres til at matche interiøret i dit hjem. Brug vores produkt-konfigurator til at udforske valgmulighederne for hver type Itzala gardin. 

De fleste typer af Itzala gardiner fås i fire moderne farver. 

Installation og kompatibilitet 

Itzala gardiner er lette at installere på dine skråvinduer. Gardinerne leveres i en simpel indpakning, der inkluderer alt, hvad du har brug for, for at fuldføre installationen, herunder en let læselig installationsguide. Itzala gardiner kan købes til næsten enhver størrelse VELUX vindue, men kan også i nogle tilfælde købes til andre vinduesmærker som Fakro, Dakea, Dakstra og Rooflite. 

Holdbarhed og vedligeholdelse 

Alle Itzala gardiner købt på vores webshop leveres med to års garanti. Gardinerne er produceret med materialer af høj kvalitet for at sikre pålidelig drift og lang levetid. Der er ikke behov for meget vedligeholdelse. Hvis gardinerne skal rengøres, kan en fugtig klud bruges til at fjerne snavs. 

Om Itzala gardiner 

Itzala gardiner er et fremragende valg til dine skråvinduer, hvis du leder efter højkvalitets, pålidelige produkter til en overkommelig pris. Itzala gardiner produceres i Europa og leveres med to års garanti for at sikre lang levetid selv ved hyppig brug. 

Med flere typer gardiner i sortimentet, er der noget for næsten enhver smag og ethvert behov. Uanset om du leder efter et mørklægningsgardin til soveværelset, et solgardin gardin til stuen, et midlertidigt, borefrit gardin til lejligheden eller en persienne til køkkenet. 

Udforsk vores udvalg af Itzala gardiner og konfigurer gardinerne til at matche dine skråvinduer og behov. 

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende Itzala produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam for yderligere information. Vi er mere end glade for at hjælpe.