Ændringer i leveringstider under helligdagene - Læs mere her.
Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 28%
Om os

Om os

 

Itzala Ovenlys-gardiner.dk drives af Altaterra Ltd. Altaterra Ltd. er et helejet datterselskab til en af Europas største producenter af ovenlysvinduer, som har mere end 75 års erfaring. Vi lancerede vores første webshop i april 2006 og har solgt solafskærmning og tilbehør til ovenlysvinduer online lige siden.

I vores gardinshop finder du Itzala og VELUX solafskærmning og tilbehør.


Ægte VELUX solafskærmning og tilbehør

VELUX er en global og velrenommeret virksomhed. Deres produkters exceptionelle kvalitet har gjort dem til et af byggebranchens bedst kendte og mest pålidelige brands. Vi tilbyder en bred vifte af VELUX solafskærmning, som vil passe perfekt til dit VELUX ovenlysvindue. Vi har noget for enhver smag – fra rullegardiner og persienner til mørklægningsgardiner, energigardiner og markiser. Vi tilbyder også VELUX betjeningsstænger og adaptere, som gør det nemmere for dig at betjene dit ovenlysvindue eller øger sikkerheden. Derudover har vi styresystemer, som kan hjælpe dig med at gøre dit manuelt betjente VELUX ovenlysvindue elnetdrevet.


Itzala solafskærmning

Itzala solafskærmning har et smallere sortiment, som passer til ovenlysvinduer fra VELUX samt FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite og Dakea. Det smallere sortiment gør os i stand til at masseproducere produkterne og dermed holde priserne nede. Solafskærmningen bliver fremstillet på fabrikker i Ungarn og Tjekkiet, som er bygget til formålet. Alle vores fabrikker er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 9001 og miljøcertificerede i henhold til ISO 14001. De er udstyrede med de mest moderne maskiner og producerer solafskærmning af højeste kvalitet.

"Itzala" er det baskiske ord for "skygge" – en perfekt betegnelse for vores produkter.

Hvis du har spørgsmål til os, har vi et dedikeret flersproget kundeserviceteam med base i Ungarn, som du er mere end velkommen til at kontakte.

Virksomhedsoplysninger

Adresse
Altaterra Ltd.
Petofi Sándor str. 36/B.
HU-9444 Fertoszentmiklós
Ungarn

Telefon
+3614360604

E-mail


customerservices@Itzala.com

Åbningstider
Mandag-fredag: 08.00 til 16.00
Lørdage, søndage og helligdage: Lukket