Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
 
VELUX gardiner - Spar 20%
Ovenlys-gardiner.dk sikker shopping online e-mærket

Sikker shopping

Det er nemt, sikkert og fleksibelt at købe hos os. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette størrelse eller det rette produkt, kan du kontakte kundeserviceteamet for at få teknisk support fra eksperter. Husk, at du har mulighed for at returnere din ordre gratis inden for 14 dage, efter du har modtaget den.

e-mærket

Ovenlys-gardiner.dk er en e-mærket webshop. Det betyder at du som forbruger er garanteret en sikker handel, hver gang du placerer en ordre her på siden. Som e-mærket webshop er vi underlagt løbende kontrol, der sikrer at vi lever op til den danske lovgivning samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. 

Du kan finde vores e-mærket certificering her: https://certifikat.emaerket.dk/ovenlys-gardiner.dk

e-mærket ovenlys-gardiner.dk


Produkter, du kan stole på

Vi er autoriseret VELUX forhandler med passioneret interesse for gardiner og tilbehør til ovenlysvinduer. Vores smarte konfigurationsværktøj gør det nemt at finde et gardin, der passer perfekt til dine behov og dine vinduer – med blot et par klik. Hvis du skulle få brug for hjælp undervejs, vil vores team af eksperter i kundeservice meget gerne hjælpe dig. Hvis du gerne vil sammenligne nogle udvalgte produkter eller undersøge stoffet nærmere, inden du træffer den endelige beslutning, kan du bestille en stofprøve her.

Gratis returnering i 14 dage

Vi ved, at det ikke altid er nemt at vælge mellem de mange forskellige muligheder. Når du modtager din ordre, kan du åbne pakken og inspicere produkterne nærmere, på samme måde som du typisk ville gøre i en fysisk butik. Hvis produktet og emballagen ikke er beskadiget, kan du returnere din bestilling uden yderligere omkostninger inden for 14 dage efter modtagelsen. Læs mere her.

3 års garanti på VELUX gardiner

VELUX produkternes ekstraordinære kvalitet har gjort dem til et af de mest kendte og tillidsvækkende varemærker i byggebranchen. Som autoriseret forhandler tilbyder vi en bred vifte af VELUX gardiner og tilbehør – og der er 3 års garanti på alle disse produkter.

2 års garanti på Itzala gardiner

Itzala gardiner, der passer til VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite og Dakea ovenlysvinduer, kombinerer god kvalitet med en lav pris. Grunden til de lavere priser på Itzala gardiner er, at de massefremstilles i specialudviklede fabrikker i Tjekkiet. Alle fabrikkerne har ISO 9001-kvalitetscertificering og ISO 14001-miljøcertificering.

Læs mere om garantiperioden her.


Service, du kan stole på

Når du er glad, er vi også glade. Vi har fokus på at give en rigtig god service, så din shoppingoplevelse bliver så nem og problemfri som muligt.

Teknisk support fra eksperter

Vores erfarne kundeserviceteam vil altid gerne hjælpe dig. Teamet har mange års erfaring med at hjælpe vores onlinekunder med at finde og montere gardiner og tilbehør til ovenlysvinduer. Vores eksperter kan give dig teknisk support angående produkter, størrelser, montering og tilbehør.

Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen på siden Kundeservice.

Sikker betaling

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du handler hos os. Vi tilbyder yderst sikre betalingsmetoder med betaling via kreditkort eller PayPal, hvilket sikrer beskyttelse af dine personlige oplysninger. Læs mere om sikre betalinger her.

Vores kunder elsker os

Med mere end 70 års erfaring med ovenlysvinduer og mere end 10 års erfaring med at sælge gardiner til ovenlysvinduer online er vi sande eksperter på vores område. Vi tror på, at kvalitetsprodukter og høj kundetilfredshed er nøglen til vores succes. Nogle af de ting, vores kunder roser os for, er gode priser, fremragende service, pålidelig levering og tillidsvækkende produkter.

 

 

ovenlys-gardiner.dk e-mærket webshop