Logo

Ovenlys-gardiner

Officiel VELUX® forhandler

0
Spar på originale VELUX og Itzala produkter

Vilkår og betingelser for gratis leveringskampagne

Hvad er kampagneperioden?

Kampagnen er aktiv i perioden fra 09. juli 2024, kl. 05:00 til 23. juli 2024, kl. 04:59 og gælder for ordrer, der er afgivet i denne periode, uanset betalingsbetingelser. Kampagnen kan afbrydes i tilfælde af force majeure eller ved en ensidig beslutning truffet af arrangøren, meddelt 24 timer i forvejen på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk.

Hvad er kampagnetilbuddet?

Arrangøren tilbyder gratis levering på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk for alle produkter, der er tilgængelige på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk i kampagneperioden.

Hvordan får du rabatten?

Rabatten fratrækkes automatisk ved kassen på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk.

Hvem kan deltage?

Kampagnetilbuddet er rettet mod kunder:

  • Fysiske personer med en leveringsadresse i Danmark
  • Virksomheder/juridiske personer med base i Danmark med en leveringsadresse i Danmark, der accepterer disse betingelser ved at klikke på "bestil" knappen på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk.

Ansvarsbegrænsning

I tilfælde af tvister mellem arrangøren og deltagerne vil der blive gjort en indsats for at finde en mindelig løsning. I tilfælde med forbrugere, hvor en mindelig løsning ikke kan opnås, opfordres deltagerne til at benytte Den Europæiske Kommissions online tvistbilæggelsesportal til at indgive klager. For at starte klageprocessen, besøg venligst følgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

I tilfælde med erhvervskunder, der ikke kan bilægges mindeligt, vil sagen blive henvist til den kompetente domstol i det distrikt, hvor installatøren er beliggende. Vi kan aftale at bilægge enhver tvist ved bindende rådgivning eller voldgift.

Klager skal indsendes skriftligt inden for en periode på 5 dage fra datoen for hændelsen, der gav anledning til utilfredshed (eller inden for 14 dage for tvister relateret til forbrugeranliggender).

Databeskyttelse

Personoplysninger indsamlet fra deltagerne vil kun blive brugt i overensstemmelse med Ovenlys-gardiner.dk's privatlivspolitik og med henblik på at administrere kampagnen.

Andre salgsbetingelser

Alle køberens rettigheder ved onlinekøb på webshoppen https://www.ovenlys-gardiner.dk er defineret i de generelle forretningsbetingelser.

Forespørgsler

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende kampagnen, bedes du kontakte customerservices@itzala.com.